ROMEIN AALST

Last Viewed
Bewaard
Tel:
E-mail:
Vind ons op:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma - Vr 09:00 - 19:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma - Vr 07:30 - 18:00
Za 09:00 -
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Het systeem is op dit moment niet beschikbaar!
Kies een MINI dealer Kies een MINI dealer Locatie niet gevonden Te veel resultaten. Geen resultaten gevonden A required direction request parameter is missing. Het adres ligt buiten het toegelaten gebied De MINI dealer locator is niet beschikbaar op dit moment. Probeer later opnieuw Selecteer een MINI dealer Kies een MINI dealer Te lang Please choose a MINI dealer outlet id. Te lang Te lang
Je voorkeursdealer wordt tijdelijk bewaard, je moet inloggen om hem permanent op te slaan.
Would you like to replace {{preferredDealer.name}} with {{newFavouriteDealer.name}} as your saved MINI dealer?

Dank u!

Voortgaan

Romein.

MINI is not normal en daarom blijven we vernieuwen en verrassen!
De eerste MINI Hatch 5-deurs is daar uiteraard een mooi voorbeeld van: nog opwindender, nog sneller, nog veiliger, nog innovatiever. En wat gezegd van zijn design? Een rasecht paradepaardje!

Deze vijfdeurs krachtpatser ziet er niet alleen schitterend uit, maar biedt ook nog eens extra veel ruimte: 50 liter extra volume in de kofferbak en extra beenruimte achterin!

Kom de MINI 5-deurs ontdekken in onze showroom en laat je verleiden tijdens een proefrit!

 

Op de volgende pagina's ontdekt u alles over de diensten die wij aanbieden in onze concessie: verkoop van nieuwe MINI’s, MINI Next tweedehandswagens, MINI accessoires, onderhoud en herstellingen, carrosserie, financiële en verzekeringsproducten MINI Financial Services. 
Alle praktische informatie - onze contactgegevens, locatie, openingsuren en lijst van medewerkers - vindt u op de pagina Contact en Team.

ONZE AANbiedingen.

GET YOUR MINI BACK IN SHAPE.

Koude, sneeuw, strooizout … tijdens de voorbije wintermaanden heeft je MINI wellicht wat van z’n glans verloren. Maar geen nood, wij zorgen ervoor dat hij in géén tijd weer in topconditie verkeert. Hierbij kan je genieten van enkele interessante promoties.

MINI Dakdragers.

Volledig afgestemd op het MINI design. Eenvoudig in gebruik en montage. Voldoet aan de hoge controle- en veiligheidseisen van MINI.

 

 

MINI STOCKWAGENS.

Ontdek onze onmiddellijk beschikbare MINI Stockwagens.

 

 

 

 

 

Nieuws & Events.

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes in een oogopslag.

NIEUWE MINI COUNTRYMAN. ADD STORIES.

De MINI Countryman is terug van weggeweest. De ultieme allrounder, klaar om het platteland, de wildernis of zelfs de stadsjungle te verkennen.

MINI JCW TRACK DAY.

Meer dan 100 MINI JCW-rijders verzamelden op het Circuit van Mettet voor de JCW Track Day. Bekijk de aftermovie van deze onvergetelijke dag!

International mini meeting 2016 - LOMMEL.

De MINI Fun Club Belgium organiseert dit jaar de eerste Internationale MINI Meeting in België. De eerste IMM vond plaats in 1978 in Duitsland en sindsdien vond het al op verschillende plaatsen in Europa plaats. Mis deze eerste editie op Belgische bodem niet.